have to have

[http://www.have2have.se/product.asp?product=6353]


valborg

solen skiner och värmen är helt okej. valborg idag. min andra krönika är färdigskriven. kör på maxiklänning hatt plus converse ikv. ha det gött

30.04.10 tcm
a lot of me myself and i


[maxi h&m, hatt åhlens NY!!, kjol rk NY!!]

29.04.10 marcus birro

hans texter berör en djupt in i märgen. hjärtat kan slå ett extra slag. var och en människa kan känna igen sig i vad han skriver. http://www.marcusbirro.se/texter/textindex.html

28.04.10 +++

- det lite sämre vädret. kallt och så
+ att jag skall börja följa en budget. wish me luck!!
- att jag skall börja följa en budget.
+ valborg om 2!!!
+ min krönika är klar. publiceras på fre.
if looks could kill..

en emma som har långtråkigt + ett kryp + block&penna resulterar oftast lite som detta;

"om blickar kunde döda säger jag bara. jag sitter och glor på ett stackars kryp som glatt viftar på sitt lilla arsel. jag är livrädd. jag hatar kryp. om blickar kunde döda.."

27.04.10 in my closet

dag två som praktikant på AT är slut. rätt kul. imorgon åker jag upp till sjukan och ger mamma en massa pussar och kramar. och snart drar jag iväg på dansträning. nog med detta. jag ordbajsar ändå. take care
[h&m 99, h&m 99, rk 10, rk 5]

25.04.10 good morning
a silly thing


24.04.10 sunrise

det är en fin dag idag. kanske +10. jag och sandra har setat ute och lekt tattiga. fick nästan med mig en långklänning och en playsuite med mig hem idag. dock hann jag inte pga avesta's sugiga stängningstider. men på måndag, då jävlar. då blir de mina! min prao börjar även på måndag. gött.
22.04.10 ching-a-ling


angelina jolie

ANGELINA JOLIE är, enligt mig, en utav världens sexigaste kvinnor!
oldie

vän 1: halstablett?
jag&vän 2: jaaaaaaaaaa!!!!!!!!
jag: åh fyfan va starka!
vän 2: jävla klenis..
vän 2: fast dom var ju rätt starka..
----------------------------------------------
NI MÅSTE NOG HA VART MED I STUNDENS HETTA FÖR ATT FÖRSTÅ HUMORN I DET HELA.
nu väntar plugg, grease, plugg och plugg. ha det gött

summer

GE MIG sommar, ge mig sol. ge mig koskit i hagen.
[thecobrasnake]

dirtyglam


[dirtyglam/jason lee parry]

21.04.10 citat

"Man kan inte fly från sitt öde, med ödet kommer att fly från oss."
Carolina Gynning

10.04.10
[mov 1 får du/sandra slå sönder freddy för. han tvingade mig att lägga upp den]

le smoking
19.04.10 the sadness would be bored and go away
04:06

SITTER I MIN 90A TILL SÄNG och bränner sönder benen på daotrn som har stått och surrat i långt över ett dygn. musik strömmar knappt hörbart genom högtalarna. allt för att inte väcka resten av familjen. jag kan dock inte sova. jag har på tok för mycket tankar och funderingar som irrar runt i mitt förvirrade huvud men som inte vill komma ut skriftligt. hur jag än försöker så vill orden inte fastna på papper. jag vet liksom inte hur jag ska formulera mig. vilket för mig är väldigt jobbigt. min nervarvning är att skriva. skriva om känslor, tankar, funderingar bland annat. det är för mig väldigt avkopplande. men att inte få ut orden gör mig stressad. att behålla allt inom mig fungerar inte. jag får panik. börjar skaka. bryter nästan ihop. man kan nog gott säga att jag är ett fullkomligt vrak.
jag ska försöka sova av mig lite. och sedan se om allt lossnar. kanske imorgon, om en vecka eller om en månad. det får vi se. men jag återkommer då. godnatt.


hjärta

Har du kartan kvar?
Eller en aning om vart vi är på väg?
Så led oss
Ingen lämnas kvar
Vi saboterar allt vi inte kan ta med oss
Och när du öppnar fönstret blåser en vårvind
Förändring

Och bakom murarna vid ån lämnar jag spår
Jag skrev mitt namn i vattnet
Så du vet var jag finns


17.04.10 inspo
[1 imnotcourtney. 2 thekillingmoonconfused. 3 kenza. 4 unknown]

what a wonderful world


[me by http://jasmineborger.blogg.se]

live high live mighty

TRÄNINGEN gick super. är totally pepp inför fredagens lilla uppvisning. by the way, be there - qulturhuset start 21:00.
Nu ska jag ta lite nässpray (ytterst trevlig info) och sedan försöka få någorlunda bra sömn i mig. cu babes!

jason mraz - bella luna (cover by niklas hedman och marcus)


jason mraz - live high (cover by niklas hedman)

lovely tuesday

HEY SWEETIES. jag ligger ute på bakgården och solar medans jag låter min syster springa runt fritt. solen skiner och jag mår, bortsett från den enorma förkyldningen som drabbat mig, toppen.  lite senare drar jag iväg på dansträning, blir att ligga i hårt nu när vi har två föreställningar då redan en är nu på fredag. ser faktist fram emot det. nu mat!


sweet dreams


me and my sidecut is singing that melody


lykke li

litte bit


dance dance dance


tonight


possibillity

struck by the arrows of cupid
[me nightcat and jennifer. pics from http://jenniferdahlstrom.blogg.se]

like u can handle me

DET BLEV en bra kväll igår. http://nightcat.webblogg.se sandra fick över mig till hennes m&m, så vi plus ett par till hade en chillkväll. jag drog hem runt halv 3, somnade vid halv 5 snåret framför filmen "fjorton suger" med chips i famnen/käften (fy emma, fy!!). 5 timmar sömn senare väcker mamma mig och säger att vi ska kila iväg till blge i hopp att hitta bal/sluta-9an klänning. och vet ni vad. jag hittade en!! rätt coolt faktiskt, med tanke på att jag har letat i sisådär två månader. nu är det bara jakten på skor som återstår. to be continued..

show me love and what it's all about


[knighcat]

that's my talent

GOD DAGENS mina sköna. anledningen till en sämst uppis är att mitt huvud har stått tomt nu i några dagar och vilket det fortfarande gör. men i alla fall. jag har nyligen käkat nudlar, till skillnad från resten av min familj som tröck i sig pizza. nu väntar solrosfrön och talang/2 and a half men. ska även försöka tillfriskna lite från den enorma förkyldningen som drabbat mig. ha en bra fredag.


[hollywoodoverdose]

wanna look like this


[lookbook.nu]

ski-trip
the only exception


the wild fox is killing the moon


[1 killing moon 2&3 wildfox]

a big part of my life

"hej. jag vill bara be om ursäkt för allt dåligt jag någonsin gjort mot dig. alla gånger jag gjort något mot dig som fått dig sårad. alla gånger jag dragit ner dig, oss. när det var vi två. vi två mot världen.
anledningen till alla gånger jag sårat/sårade dig var för att jag var rädd. rädd för att släppa/låta någon komma nära inpå mitt liv. för när någon kommer mig nära, när jag börjar älska någon så som jag älskade dig, så flyr jag. med tiden försvinner jag. det var precis vad som hände. jag flydde. flydde av rädsla för att ta det nästa steget i kärleken. så än en gång ber jag om ursäkt för mitt beteende. för att jag lämnade dig. för alla gånger jag sårade dig. för alla gånger jag fick dig att känna dig oälskad. men du ska veta att jag älskade dig av hela mitt hjärta. jag brann för våran kärlek. det som var mellan oss var speciellt. en stark och speciell kärlek. något jag aldrig kommer att få känna igen. hur mycket jag än önskar det.
jag vet att detta absolut inte är vad du vill höra nu när vi båda har gått vidare med våra liv. men jag var tvungen att lätta på mitt hjärta. jag berättar detta för att du var som min bästa vän. med dig kunde jag prata med allt om. med dig kunde jag öppna mig. jag kunde gråta ut i dina armar. jag kände en sådan enorm trygghet hos dig.
det jag vill göra nu är att önska dig ett lyckligt liv. och jag vill att du ska veta att jag alltid har en plats för dig. om du vill prata. om du vill få ut din ilska på någon. om du bara vill ha någon vid din sida. så jag finns där. du är speciell. du har en stor plats i mitt hjärta. för evigt. du är en sådan fantastisk person. du förtjänar det bästa i ditt liv. jag hoppas att du kan hitta den som kan ge dig det. någon som kan ge dig det bästa. all lycka i världen till dig."


av både rädsla och feghet hamnade det i mappen thoughts and feelings. inte där det egentligen skulle hamna

remember me


i want to go to the seaside

JAG ÖVERLEVDE slalom-trippen!!!! och imorgon vill jag se somrig ut. ungefär som denna brud


[lookbook.nu]

if today was my last day

MORGONDAGEN kan vara den sista dagen jag lever. jag ska nämligen prova på att åka slalom + lift för första gången i mitt liv. endast han där uppe vet hur den dagen slutar. ska i alla fall ladda med en tidig sömn. så godnatt mina kära, hoppas att vi ses igen ♥

the killing moon

FY FASEN vad jag vill känna kärlek. att ha någon att vakna upp bredvid. att ha någon att pussa på. att kunna kolla in i ett par ögon och verkligen känna lycka. att ha någon att älska.
[thekillingmoonconfused]

nighty 6y
just a part of my life

JAG HAR varit vädigt nere. jag hittade en bok/ett häfte sedan jag var 10 år. jag skrev då att jag hatade mig själv. jag hatade livet. att jag ville ta livet av mig. jag bläddrade längre fram i häftet och hittade något. samma ord, samma själv- och livshat som jag hade vid 10 års ålder. fast denna gång var jag 14 år. jag drabbades utav en extrem chock. visst har jag ett minne av att jag har haft en period där jag mått rejält dåligt. psykiskt. jag kan idag inte se hur något/någon kunde ha fått mig att må sådär dåligt som jag då gjorde. jag hade inte en speciellt tuff uppväxt. hade inte svårt för någonting. levde ett hyfsat normalt liv.
under denna period så skadade jag mig och folk i min omgivning. både psykiskt och fysiskt. jag stängde av i stort sätt allt. jag barättade och påminde ständigt mig själv om hur dålig, äcklig, fet och ful jag var. jag kände mig oälskad och utanför. som ett svart får bland alla vackra vita.
jo jag fick hjäp med detta. jag gick till barn- och ungdomspsyk BUP i ett flertal år. jag gick till kuratorn i skolan. men den hjälp de gav mig fungerade inte. jag vägrade öppna mig. jag är en sådan människa som har väldigt svårt att öppna sig för folk. vilket gjorde detta ännu mer svårare för mig själv och för andra. anledningen till att jag inte öppnade mig var nog för att jag inte hade en tillit för mig själv. så är jag än idag. jag öppnar mig inte för folk. hur bra jag än känner dem.
jag började tillslut att uppskatta livet och mig själv, precis som jag är. jag är unik. det är bra. det gick mot bättringsvägen. efter ett tag blev jag kvitt min ångest. jag kommer ihåg att det var som att en sten hade lyft från mitt bröst. jag kunde äntligen få andas.
jag kan absolut inte säga att detta är en del utav mitt liv som jag vill radera ur mitt sinne. denna period har gett både positiv och negativ respons till mig. det är så synd att en så pass ung tjej ska få känna hur det är att hata sig själv och sitt liv. men jag säger även att det var detta som gjorde mig till den jag är idag. den starka, stolta och tuffa emma.

dead man walking

JAG och en del utav familjen bestämde oss för att ge fåglarna lite käk. så vi drog ett varv runt holmen och gav dem torrt bröd. fan va generösa vi är!


dödlig and 1


dödlig and 2

blueberry pancakes

SITTER ute i solen och njuter av livet, skrämmer småbarnen i huset bredvid med min förskräckligt bleka hy samt är stencool med mina nya pilot på mig. skriver på den mycket försenade uppsatsen gör jag också. men för att inte tröttna ut helt och skita totalt i plugget så varvar jag av med lite liza marklund. fungerar rätt bra hittills. som pricken över i:et blir det snart pannkakor med blåbär till. mumma!!
till er. vad har ni för er denna ljuva söndag (?). fint/dåligt väder? ätit lite för mycket påskmat/godis? tell me.
gonna write his name in the sky

HAR VART helt stendöd i stort sätt hela dagen idag. setat ute i det underbara vårvädret som kikade fram och läst lite. käkat godis. fikat. käkat godis. sjungt som en tupp. ja det där vanliga.
ska ta mig i kragen och kila iväg till http://nightcat.webblogg.se sandra, niklas och calle för lite lördagsmys. cu later aligator

fruitbasket


today i wanna look like this


[lookbook.nu]

i'm like help, i need somebody

EFTER tre ton godis och mat för mycket samt 70 riksdaler rikare väljer jag nu att sova. vi hörs imorgon pruttisar♥

the man of my dreams

JAG har hittat min soulmate. han ser ut som mannen i mina drömmar. han kan sjunga. han kan sjunga. han kan sjunga. han är adam lambert


gimmie more

pics from lastnightstrash

lindex och indiska

look what you've done

MIN syster har den stora äran att fylla 12 idag. helt ofattbart eftersom hon alltid har varit familjens lilla bebis. helt plötsligt är hon snart tonåring. helt sjukt. i alla fall, fikat har jag nyligen gjort. alldeles för mycket dock. kladdkakan står mig upp i halsen. försöker skölja ner med lite thé. funkar inte. jag ska aldrig mer fika/äte någonting över huvud taget. haha. lättare sagt än gjort.
[thecobrasnake]

jag är en idiot


stripes and taco

DAGENS inköp får vara kvällens outfit. jag plus några vänner firade http://nightcat.webblogg.se sandras nyfyllda 16 med tacokäk. ytterst mysigt! nu ska jag ladda  inför morgondagens dansträning. sussa godis
bloglovin
RSS 2.0