erin wasson


krönika; at maj 3

En hjälte. Vad måste man göra för att bli kallad hjälte? Rädda ett liv eller tömma banken och ge allt till Haiti?
Visst kan det vara så. Det kan vara världens hjälte.

Man jag, jag har tre sorters hjältar i mitt liv.

De första är människorna i vardagen. Killen med grönt hår medkappa och platåer som lever vidare trots alla nedsättande som ständigt kastas på honom. Den som inte behöver en stödjande hand, hur många gånger hon är blivit krossad. Den som lever livet trots att det väldigt ofta suger.
Jag ser upp till dessa människor, de gör mig stolt. Mestadels för att jag vet att jag aldrig skulle klara av det själv.

De andra är musikerna, poeterna och författarna. Ja alla som en gång lyckats fånga mitt liv i en enda text. Utan att ens veta vem jag är och vart jag befinner mig. De som hållt mig vid liv under de mörkaste stunderna. Thåström, Melissa Horn, Lars Winnerbäck och Lasse Lindh. Marcus Birro och Bruno K Öijer.
Det är mina hjältar del två.

Den tredje är jag själv. Det är nog den viktigaste hjälten i mitt liv. Jag är min egen hjälte.
Jag är blyg, rädd och feg, men jag har ändå lyckats överkomma nästan alla mina största rädslor i livet. Jag har kört mitt eget race, gått min egen väg och gjort det jag tycker om. Inte brytt mig om vad andra tycker om det jag gör, men samtidigt har jag gjort det tyst som en mus.
Jag har åstadkommit mycket i mitt liv, men ändå så lite. Jag har gått igenom djupa dalar av depressioner och höga berg av lycka. Jag har skadat mig själv och andra med mig kärlek och vänskap, men mitt beteende och sätt att se på livet. Men ändå har jag lyckats överleva mig själv och alla upp- och nedgångar.
Än står jag här. Men huvudet högt och med ett helt okej liv.
Just nu, här, mår jag bra.

Alla behöver vi en hjälte. Jag är min egen.


don't give a fuckDagen idag skall spenderas under täcke framför 1) Katten Gustaf, 2) Sunes jul och 3) Håkan bråkan i min återfunna "Don't give a fuck ISMEN"-tröja. Capish

Magnus WeideskogA-fucking-mazing säger jag bara!!!

copycat


Bambi Northwood Blyth via knight cat

Idag är jag lite av en coptcat av Bambi's outfit på bilden ovan, minus träklackarna och shortsen. Bara så du vet sådär. Annars så välkomnar jag denna onsdag med kaffe och P3 star och snart en tripp till Säterdalen med tre systrar och en moder. Ha en bra dag!

ps. En stor grattiskram till Niklas som fyller 16 idag!!! ds.

dream_apartment


pic 1&2 lånade av the killing moon confused // pic 3 lånad av loweo.blogg.se

no halo 'round my head

Min dator har gått och bestämt sig för att bli hackad, så just nu sitter jag vid världens segaste. Inga bilder finns det heller och jag känner inte riktigt för att ge mig ut i världen för att fånga upp ett par heller. Det var bara det jag ville säga.

ps. Dethär pissvädret kan ju gå och ta sig!!!!!!!!!!!!!!! ds.

Hoffmaestro & ChraaSäger precis som Lisa. Löjligt jävla bra.

+++
ph's lånade från http://stureplan.se/bloggar/michaela

Helt hopplöst snygg är hon, den där Michaela

go green
new in // glasses // favorite pairs

People change, change because of who I am. If you don't, than you and I won't get along
-----

Capish. Back on old tracks.
Jag är besviken och förbannat jävla arg. Mina tårar har tagit slut så jag sitter och bölar luft. Känns ju sådär.

Mr.Tiger WhiteNEJMEN TITTA VAD jag fick med mig hem efter en runda på stan, Mr. Tiger White. Inte dåligt alls. H&M 99:- Fick även med en bikiöverdel ifrån Lindex med mig hem. I'll show it to you lateor. Nu ska jag iväg och busa. TTYL

hennes & mau autumncollection 2010


my favorites from Hennes&Mau's autumn collection 2010

Denna höstkollektion från H&M är nog deras snyggaste genom tiderna. Här ovanför mina personliga favoriter. Jag skulle absolut inte tacka nej till att stoppa in allt detta i min warderobe nu till hösten.
Tänk dig ett par grå/svarta stuprörsjeans matchat med något av det ovanför. A-fucking-mazing!
Kollektionen beräknas vara ute i butik mellan veckorna 28-32

shoedesign; nelly.com

Mina designade sko på NELLY.COM

Håller ni med om att min sko är totally exesome? I så fall, klicka och rösta här


you and me could write a bad romance


back to the future

HEJ IGEN. Nu är jag tilbaka i Sverige efter en helt underbar vecka på Fuerteventura. Jag skulle gärna berätta lite mer om resan och slänga upp lite bilder, men saken är den att jag inte alls känner för det. Har tappat all min blogglust/inspiration. Får se när jag återvänder, om jag återvänder. Annars vill jag önska dig en fucking awesome sommar med massor av uplevelser. Jag ska i alla fall leva mitt liv to the fullest. Först ut är att träffa Malin. Vi får se vart kvällen leder oss. Seas

and away we goNU DRAR JAG, mitt stora hår, mitt bleka ansikte, pappa plus mina två syskon till Arlanda för att sedan flyga vidare till Fuerteventura. Rätt gött. Och ja, självklart tänker jag sola åt dig med!
5,5h i flygplan, snygga spanjorer (eller vad boysen nu kallar sig där nere..) och en hel del tjock mycket chill, here we come!!

krönika; publicerat i avesta tidning 28 april 2010

Med IQ lägre än skonummer.

Jag har ett

x antal gånger kommit på mig själv med att sitta och dregla över den där killen. Killen som är perfektion. Killen som finns i varenda tonårstjejs vildaste dörm. Idealkillen.
Men efter en tids slösande på saliv så ger jag mig själv ett slag i ansiktet för att vakna till. Det är ju inte en sådan kille jag vill ha någonting seriöst med. Det har jag ju till och med förklarat för mig själv hur många gånger som helst. För- och nackdelarna med denna typ av människa. Nackdelarna väger upp fördelarna. Men ändå förstår jag inte varför jag fortsätter att dregla över dessa killar.

Det är sådant här jag och mina vänner kan sitte och diskutera lite då och då. Hur vi tror att idealmänniskan ser ut idag och hur det skulle vara om vi levde tillsammans med dem. Vi diskuterar och argumenterar hur de ser ut, hur de är som förebilder, hur patetiska de kan vara.
Det kanske låter som avundsjuka, men då är verkligen inte fallet. Det är för det mesta ren irritation.

Låt oss prata om deras utseende och om hur de ser ut, så att alla torrbollar som inte riktigt hänger med i svängarna förstår vad jag pratar om.
Idealkillen idag ser lite ut och är lite som Hugo Rosas. Ni vet han som vann Linda Rosings tv program - Det räte för Rosing.
Han är lite farlig och spännande, har mycket och synliga muskler, brunbränd hy, skitsnygg och är snudden på perfektion. Han är lite sådär sexigt småkaxig och självsäker till tusen. Men det som gör honom extra spännande är att han har slätat av halva Sverige. Fråga inte varför detta gör honom intressant för det vet jag inte själv. Det bara är så. Det finns liksom ingen vettig förklaring till det.

Okej. Nu till dagens idealtjej. Om man tar Kissie, Dessie och Linda Rosing som exempel så borde nästan alla förstå. Stora bröst som gärna är förstorade till minst DD-kupor, stora läppar och helst blekt stort hår. "Fjortis- och binbotjejen."
Hur bra förebild är de på en skala? Tänk på alla småtjejer som ser upp till dessa tjejer och gör allt för att se ut som de. Tänk hur snedvriden bild de får utav hur man ska se ut och inte.
Mina kära vänner, och även jag, har insett att naturligt är snyggast. Att jordnära, smarta och människor med huvudet på skaft är det sexigaste som finns. För vem vill egentligen ha någonting seriöst med en uppblåst bimbo med IQ lägre än sin skostorlek?
Det är sådana personer man kan vara otrigen med. Bara för att få lite spänning i sina liv. förlåt, med det är i stort sätt bara det de är till för. Inget annat. Otrohet.

Det jag oroar mig för är hur vår generation kommer att se ut om idealet och måstet om hur man ska se ut fortsätter som det gör nu. Det har ju bara blivit värre och värre, och vem har sagt att det inte fortsätter på samma spår? Vad kommer att hända med vår redan nu väldigt utseendefixerade värld om den blir ännu värre? Kommer alla att irra runt och se ut som Dontella Versace och Amanda Lepore år 2015? Kommer plastic fantastic bli den nya it och ideal-grejen?

bambi northwood-blyth


via http://nyheter24.se/modette/karinbylund

problably the best homies in the world

NYLIGEN HEMKOMMEN FRÅN en kväll med en bund mysiga vänner. holmen, en jävla massa mygg, vattenpipa, mys och haiwa beskriver nog våran kväll helt okej. man måste ha varit där för att uppleva känslan. och förresten, jag har nog världens bästa vänner

maybe..


04.07.10 sunday's inspo


1-3 lookbook.nu


columbine.freshnet.se

rumer


02.07.10 new in
shoes claudia ghizzani // nailpolish vd // lipstick vd nr 54 very red

01.07.10


GOD DAG DU sköna. idag är jag full av fundering och undran. fundering: hur en sådan avskyvärd människa kan skriva så inspirerande och vackra texter. texter om precis ingenting men är så himelskt vackra. är det inte otroligt annoying att en person som i ens ögon inte kan sjunka något lägre plötsligt stiger fram och chockar världen? eller chockar världen kanske den inte gör, men chockar mig gör den definitivt. fan vad jag kommer gå och störa mig på detta framöver. att försöka släppa det är då completely beyond me. fan!!!
annars. hur mår du en torsdag som denna? lika fundersam som jag är? don't think so..
men jovars. god dag

bloglovin
RSS 2.0