skitdroppar och horoskop

Sitter uppkrupet på en stol i köket med mina knän uppe vid hakan, skriver på en Asien-uppsatts och smuttar på en kopp thé. Är även förbannad för att de jäkla skitdropparna inte fungerar som de ska!!

Tur Turen kan infinna sig då du minst anar det idag. Du kommer antagligen att bli förvånad många gånger om.
Hälsa Din hälsa är mycket utsatt och varningstecknen bör du ta på största allvar.
Ekonomi Bli inte överraskad om du i dag gör ett riktigt klipp. Håll utkik efter chansen.
Arbete Om det inte hade varit för en speciell person så hade du funnit ditt arbete ganska tråkigt idag. Personen i fråga ger dig styrka att hugga i.
Kärlek Någon som du har känslor för kan komma att överraska dig under dagen. Det medför att du känner ännu starkare för personen.
Relationer Idag kan det uppstå en jobbig situation när du lyckas avslöja att en vän ljugit för dig. Du kanske inte bör ställa din vän helt mot väggen utan istället fundera på varför din vän egentligen behöver ljuga.
källa http://www.ditthoroskop.nu

necklaces and rings


sunday inspirationAlice Point står för söndagens ispiration. Tack Sanna (http://sannakumlins.blogg.se) för bloggfyndet! AP's blogg hittar ni här

åäö

Min syster har innebandymatch så jag och min familj ska vara hejarklack, så vad laddar man upp bäst med om inte donken? Jag åker alltså och käkar på donken (avskyr!!) om cirkus 2h.

horoskop lejon/100227

Tur Styr händelserna åt det håll du vill. Lämna inget åt slumpen även om du i dag har turen med dig.
Hälsa En kortare sjukperiod kan göra att du måste ändra dina närmaste planer.
Ekonomi Flera ekonomiska beslut måste nu fattas, varav några sträcker sig långt fram i tiden. Utsätt inte dina besparingar för påfrestningar.
Arbete Andras dåliga arbetsmoral kan idag irritera extra mycket. Du tycker att det är du som får dra det tyngsta lasset för det mesta.
Kärlek Du känner kanske att du inte är bra på att utrycka känslor. Förklara detta för din partner idag så kommer ett positivt gensvar.
Relationer Du bör berätta när dina vänner gör något du inte uppskattar. Att hålla det inombords är inte rätt, vare sig mot dig eller dina vänner.

charmtroll
february 27

Efter välbehövda 9 timmars sömn vaknade jag utav fåglarnas kvitter. Nu sitter jag och smuttar på en smoothie. Kan dagen börja mer underbart?

smokin'


stripes

Jag har äntligen funnit en långrandig skjorta. FINALLY. Röda Korset 30SEK


helt onödig fakta

Har du ett par rosa string? ja Vem var den senaste du kysste? niklas Vilken BH storlek har du? varierar mellan 70 - 75B Trivs du med det? stormtrivs gör jag väll inte direkt Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? brukar inte räkna Gillar du nån nu? nej det tror jag inte Vad gjorde du inatt? sussade Och i förrgår natt? samma där Vad gör du innan du ska sova? läser lite Kan du prata med din mamma om allt? nej, tyvärr inte Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? ja det hade jag nog Har du varit gravid? nej Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? jag tror nästan inte det, är för ing för att bli så seriös Choklad eller glass? glass Cola eller Pepsi? pepsi String eller hipsters? hipsters Klackskor eller gymnastikskor? svårt val, men klackskor Kjol/klänning eller jeans? klänning

Har du någonsin varit kär? ja det har jag Tror du på kärlek? oftast Har du gjort något du verkligen ångrar? klart jag har Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? i ett förhållande är det jag som är the heartbreaker Har du någon gång krossat någon annans hjärta? ja det har jag Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? nej Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? livrädd Har du nånsin haft en hemlig beundrare? inte vad jag vet Tror du på kärlek vid första ögonkastet? beror på, men oftast inte

Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? ja det har jag Har du nånsin velat ta livet av dig? jag har haft mina perioder av nedgångar Har du nånsin gjort något du ångrar? nej Har du hoppat bungy jump? nej, men fan vad jag vill! Har du nånsin varit med i en olycka? inte vad jag minns Har du nånsin ätit en hel tårta? haha aldrig Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? det har säkert, men har nog mått piss efter den tanken Har du nånsin gått på bio ensam? nej Har du nånsin tyckt att världen suger? klart jag har

Saknar du någon just nu? ja det gör jag Är du glad? ibland Är du fundersam? varje dag Är du uttråkad? ibland Är du tysk? inte vad jag vet Är dina föräldrar fortfarande gifta? skilda Gillar du någon just nu? det tror jag inte

Hur mycket är klockan just nu? 23:26 Namn? emma johnsson Vart bor du? avesta Hur många barn vill du ha? kanske två. iaf ett jämnt antal Vill du gifta dig? jag vet ingenting om min framtid, och nu är det lite för tidigt. vi får helt enkelt vänta och se om jag gifter mig eller inte Rullar du spaghettin eller skär du den? skär Har du ätit sushi? inte än nej Favoritglass? jag älskar all glass Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? två/tre

Skulle du vilja vara längre? ja men inte så mycket Skulle du vilja väga mer? no way Skulle du vilja ha sex nu? skulle jag inte tacka nej till Skulle du vilja dricka dig full nu? inte just nu

Kan du röra på öronen? yes Kan du slicka dig på näsan? hur mycket jag än tränar så går det inte.. Kan du kolla i kors med ögonen? oh ja Kan dina föräldrar lita på dig? nej Kan du låta bli att prata på 4 timmar? ingen idé att ens försöka Kan du va på en fest utan att dricka? ja det kan jag Kan du tänka att pierca dig i naveln? redan gjort Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? ingen chans

Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? ja Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? ja Har du syskon? aa, 4st Har du ljugit på någon fråga? självklart Har du varit full den här månaden? yes Har dina föräldrar ljugit för dig? ja Har du kysst någon som är fyra år äldre? ja Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? nej

med en tuff fasad

Jag pratar inte gärna om mina problem. Jag pratar inte om hur/vad jag känner. Jag visar inte känslor. Jag håller allt inom mig. Vill inte lägga mina problem på andra. Vill inte visa mig svag. Folk kan uppfatta mig som iskall och bitchig, men det är på ett ungeför så jag är uppfostrad. Jag har växt upp med/lärt mig att inte visa mina känslor, att ha en tuff fasad. Att vara som en vägg. En vägg som man kan kasta hur mycket skit som helst på, som inte tar åt sig. Inte visa hur dåligt man egentligen mår, inte offentligt. Men bakom stängda dörrar. Där kan mina känslor få flöda. Där kan jag gråta ut.
Så när jag mår dåligt så kan inte jag ringa min bästa vän och berätta vad som pågår. Jag kan inte öppna mig. Jag kan inte visa mig svag för någon. Inte för någon alls. Jag är inte den där kramgoa, mysiga och öppna tjejen. Jag är den tuffa, stenhårda och kalla tjejen. Den tjejen har jag alltid vart, och kommer förmodligen alltid att vara. Vilket för mig är jobbigt. Jag vill kunna vara som mina vänner. De som kan och vågar öppna sig, de som kan prata om förhållanden, jobbiga situationer, problem, lycka osv. Jag är för tuff, för feg, för hård, för rädd för att prata med folk. Det är en pina att gå och bära på alla mina känslor. Riktigt jävla hemskt om jag ska vara ärlig. Jag vill kunna öppna mig. Jag vill kunna prata ut. Jag vill kunna dela mina problem med andra.

today


100225

Överlevde badet med nöd och näppe, mer eller mindre utan att må psikiskt dåigt. Ett VG knapade jag hem, i livräddning. Dock var det nästan så att dockan fick rädda mig. Men en sak har jag lärt mig i alla fall. Jag suger på livräddning.

godmorgon torsdag!


Ett skolbad väntar härnäst. Vi märker väll hur det gick, om jag kommer hem levande eller inte menar jag.
Och jag som alltid lyckas att må psykiskt dåligt varje gång jag visat mig i bikini. Det här kommer bli väldigt lyckat.. Not!

bustiers


1 urban outfiters 2 urban outfitters 3 topshop 4 urban outfitters 5 lindex 6 topshop

just because

Magvärken tog över så det blev en hemmadag idag. Jagat en galen syster, tagit en prommis, städat rummet x2, käkat choklad och klippt kort på ena sidan av skallen är väll det jag har hunnit med. Detta plus en massa tv-tittande.
Men nu väntar sängen, och bad på idrotten imorgon. Jag undrar vem som kommer drunkna först, jag eller den där förbannade dockan vi ska livrädda.


far away


darling


nightcat och jag

Fula är vi, men fan vad jag älskar dig.

horoskop lejon/100223

Tur Om du försöker dig på spel så är det höga nummer som du har störst lycka med idag.
Hälsa Du känner dig lite svag och är därför inte så motståndskraftig mot förkylningar.
Ekonomi Din ekonomi mår bäst om du avstår från att konsumera så mycket som du annars tänkt. Investeringar och större inköp bör vänta.
Arbete Även om du inte är särskilt effektiv i dag, så löper du risk att slarva och därför missa viktiga detaljer.
Kärlek Din partners diffusa svar kan idag göra dig misstänksam. Men det verkar som om att du oroar dig i onödan.
Relationer Efter att noga ha beaktat alla möjliga konsekvenser tar du i dag bestämt och öppet ställning i en viss fråga.

ke$ha


sunday


Gårdagen blev i alla fall rikigt trevlig. Jag spenderade kvällen med att basta och kolla på film med fyra härliga människor. Ni vet sådanna människor som kan vara otroligt jobbiga envisa och omogna, med samtidigt får en att skina upp och få en på topp. En hel del skratt, rädlsa och svett delades mellan oss under kvällen. Som sagt, riktigt trevlig kväll!
Med en uppsatts att skriva, ett huvud att snagga, ett flertal filmer samt ett jävla helvetiskt snöväder ska jag göra det bästa av denna söndag.


horoskop lejon/100221

Tur En lott kan ge dig stor vinst idag.
Hälsa Stora krav från omgivningen kan idag få magen att krångla. Inse dina begränsningar och sätt din hälsa i första rummet.
Ekonomi Det kan hända att du överskattar din ekonomi idag. Tänk därför igenom dina möjligheter när det gäller dagens inköp.
Arbete Idag vill du inte lämna ifrån dig något obearbetat, du vill visa att du är noggrann och disciplinerad. Av detta kommer du att märka bra resultat.
Kärlek Du kan få lust att överraska din partner men om du inte får något tillbaka tröttnar du på att ta alla sådana initiativ.
Relationer Att vara långsint när en vän vill reda ut en gammal konflikt kan göra större skada än du kanske tänkt det skulle göra.

don´t loose your faith don´t run away, hey baby it´s only life

Sandra darling ringde och väckte mig vid halv tio-tiden i hopp om att få åka till borlänge. Som jag nämnde i ett tidigare inlägg var det för halt, snöigt och för osäkra bussar för att jag skulle åka dit, så sandra och jag drog ner till stan och kollade på hennes loverboy´s bowlingtävling. Jag vet vad du tänker, kan man verkligen tävla i bowling? Ja det var faktiskt precis det jag och sandra tänkte. Men tydligen kan man det. Anyhow. Vi lessnade ur efter ett tag, tog en långfika och kikade runt i lite affärer. Två par earrings fick följa med mig hem (ja det kommer upp bilder senare).
Nu inväntar jag darling, sen drar vi vidare på myskväll med favoriterna. Have a nice night

citat

"what doesn´t kill you only makes you stronger"

i go rawr like a tiger when you kiss my lips
src783

horoskop lejon/100220

Tur Om du upplever framgång i början av dagen bör du i den senare delen vara försiktig i spel om pengar.
Hälsa Dagen kommer inte att bjuda på några överraskningar när det gäller din hälsa. Du verkar må bra och vara på gott humör.
Ekonomi Håll i plånboken i dag. Köp ingenting om du inte måste. Det kan annars bli svårt att få pengarna att räcka till.
Arbete Det ser ut att bli en jobbigare dag på arbetet än vad du trodde från början. Nya rutiner kan vara en bidragande orsak.
Kärlek Om du har höga förväntningar på dagen kommer du att bli besviken. De positiva överraskningarna lyser med sin frånvaro.
Relationer Det här en dag som är gjord för att skapa nya kontakter och finna nya vänner. Försök röra dig i miljöer där många människor samlas.

omfg


Jag säger bara en sak. Oh my fucking god! Hennes och mau 249SEK

jealous guy
klicka här för att få reda på hur min fredagskväll spenderas. Detta plus en massa ljus.
Det blev en lugn hemmakväll för min del, tillsammans med pappa camilla och ballerina-kakor. Mysigt till tusen! Våran nästan helt bokade trip till Borlänge blir nog inte av dock. För mycket snö och för mycket ostadiga bussar. Jag är inte redo att dö än you see.. Istället ska jag ta en fika med pappa och jonas imorgon, för jonas har haft den stora äran att fylla år. Får se om det blir något av att mysa med mina favoritpersoner också. Let it be a surprise.
Nu ska ja släcka ner värld, eller i alla fall en del av den, för idag. Hörs imorgon! xxx

horoskop lejon/100219

Tur Om du spelar idag skall du lita på din intuition och inte ta råd ifrån andra. Kanske kommer någon att bli irriterad men det är bättre än att du går hem utan pengar. 
Hälsa Du tycks känna dig trött, och saknar din vanliga energi. Du bör sköta om kroppen lite extra just nu.
Ekonomi Du tycks oroa dig, men det inträffar inte något de närmaste dagarna. Din ekonomi är fortsatt stabil.
Arbete Du kan idag känna dig förbigången på arbetet. Denna gång har du anledning att reagera, när det beror på intriger från en viss person.
Kärlek Du får tyvärr räkna med en del besvikelser på det känslomässiga planet idag. Det du planerar kommer inte att gå som du tänkt dig.
Relationer Du kan just nu lätt styra saker och ting i den riktning du önskar. Detta kan kasta nytt ljus över ett gammalt problem.


100219


photo: click here

Med en dröm efter att solektionen ska sluta och att lunchen ska dra igång sitter jag och skriver en uppsats om Asien. Går rätt bra om jag får uttrycka sig själv.
Min fredag kommer nog att vara rätt lugn. En hemmakväll med familjen eller en liten pokerkväll med vännerna. Lördagen blir i Borlänge och där ska pengar spenderas.


a wise girl/as sweet as candy
a ring on my finger


Jag välkomnar peace-ringen in i min nyblivna familj. Åhlens, 49SEK

Carmen-Kass


Ge mig sommar, en långrandig skjorta/kavaj och Carmen Kass's utseende.


you

Du. Jag trodde att du var borta. Ur mina tankar, mitt hjärta, min själ. Att allt var borta. Tills jag såg dig.
Hela min värld frös till is. Mitt hjärta slog ett extra slag. Jag blev knäsvag.
Kan det vara din utstrålning? Eller ditt skratt och varma leende? Eller sättet att bara vara du på som får mig så ur balans?
Jag inser att mitt val om oss gav både gott och ont. Men jag tvekar inte på att du var den rätta.

hero of war/heartbreak warfare
valentines day

Det är alla hjärtans dag/valentines day idag. Jag hör inte till den grupp av personer som tycker att denna dag är årets mest romantiska dag, kanske bara för att jag aldrig har vart med om någon hjärtans dag som är romantisk kanske? Inte vet jag. Anyhow, jag "firar" detta med att med mamma &co gå ut och käka viket sker runt två-tiden. Sen har, om jag inte minns helt fel, jag med Sandra och ett par till utan pojk/flickvänner bestämt att gråta ut till ett par riktigt smöriga filmer, eller varför inte till ett par skräckisar?
Att fixa klart mig står högst upp på schemat, sen får jag se hur dagen slutar.
Har fixat ihop en liten lista för idag. Musik alltså. Klicka här

give me summer/modekungen
Tänk någon av dessa klänningar till bruna kroppar, converse och fuktigt hår. Åh ge mig sommar nu!

last night/awsome
På bordet, i soffan, på sängen, i sängen, ute. Vi dansade överallt.
Vissa spydde, vissa däckade, vissa myste, vissa var jävligt fulla, vissa blodade ner hela golvet, vissa sprang runt mer eller mindre utan kläder.
Vårat folk kan verkligen festa!

yesterday/party

Gårdagen bjöd på fest. Blod, söndriga tår och strumpbyxor, försvinnande av brills, massa dans och mycket lyckligt folk. Jag hade en jäkla massa roligt och skakade ass ikapp med boysen och girlsen. En kväll som denna blir svår att slå.
Ska försöka få tag på lite bilden, för jag är ju sån som alltid glömmer kameran när något som detta sker. Not so good. Skärpning på det! Anyhow, om jag får fram bilder så dyker de upp här. xxx

saturday

på nära håll är du det bästa jag vet
på nära håll är jag trygg
jag ler, jag tänker, jag försöker, jag är nöjd

jag vet inte vad vi är eller vad vi blir
jag saknar att ringa dig när livet är upp och ner
jag saknar att klampa in igenom din dörr
alltid lika jävla välkommen

elly - http://baraibland.blogg.se

friday

Jag har hunnit med en massa stoll denna morgon/förmiddag. Blivit misshandlad av Sandra, gråtit en skvätt, startat ett tredje världskrig, startat ett fjärde världskrig, haft gött mos i skåphallen osvosv. Ikväll blir det lyckat. Gött

getabockar

Hade nationella idag, tre timmar-tio sidor-en jävla massa skrivkramp. Det är grejer det.
Var och kollade på en dansuppvisningbtw, och fy fasen vad grymma en del var! Jag varvade mellan att sitta stel av awsomeness och en sovande groda. Träffade även Jennifer's (http://jenniferdahlstrom.blogg.se) loverboy, vilket var mycket trevligt.

Imorgon blir det ett litet gulligt disco för oss tattarbarn på Åvestadalskolan, sedan vidare på trevligheter. Jag vill ha på mig något som ingen annan har då. Får springa en runda på stan och kika lite. Så nu ska jag ladda för sömn. xxx
Från en myskväll vi hade för inte alls så länge sedan.
Jag tycker om mina getabockar.


jellyfish
Jag är inte död. Bara frånvarande.

a little bit richer

Ett linne, en skjorta samt ett par legins rikare tack vare dagen i Borlänge och Falun med pappa Camilla och hennes son Andreas.
Ska kila iväg till Sandra och ha myskväll med henne och ett par boys. Gött!


Jagger Mick

In photo, Mick Jagger


who's the retard now?

Hej jag hetere Sandra (nightcat). Min mamma tycker i alla fall att jag är söt.


what about life and death

Jag är inte rädd för döden. Jag fruktar ej döden.
Det jag fruktar och räds är livet. The future.
Man vet liksom att man efter döden kommer till himelen, till stjärnorna.
Man blir en stjärna. Det blir alla. Ingen utvald. Alla
Men framtiden. Vem vet hur den ser ut? Ingen.
Framtiden fruktar jag. Döden fruktar jag ej

stardust/longing for a life far away

Jag och Sandra har setat och klinkat på gitarr och piano och sjöng till det ett tag tidigare idag. Så nu blev jag riktigt sugen på att ta lektioner i både gitarr och sång. Tänk vad mysigt att bara sitta hemma med en massa tända ljus och klinka och sjunga.

Jag drömmer mig bort. Till månen. Till det yttre. Till rymden. Till stjärnorna.
Att bara få vara. Få vara så lång bort från allt. Allt och inget.


[search stardust]


free as a bird/the beatles

Någon mer än jag som får rysningar i hela kroppen när man lyssnar på denna?


smutser


bonjour/john/shakespeare

Good morning world. Jag är äckligt klädd idag. Trivs inte för fem öre.
Sitter på svenskan och lyssnar på http://nightcat.webblogg.se spotifylista och skriver om den älskade Shakespeare. Samtidigt hittar jag bilder på John Lennon och blir inspireradthe space just take you away/so far far away but still so damn beautiful


tuesday/doherty

En blommig skjorta är något jag klätt mig i idag. Lyssnar på skön musik på so-lektionen. Gillas!
[pete doherty]

- - -

please come and save me my love

people always leave


[people always leave/oth]


black balloon


bloglovin
RSS 2.0